Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik een product bestellen?

  Bestellingen kunnen ieder moment via de webshop geplaatst worden. Selecteer het product en eventueel de kleur en maat en plaats het in uw winkelwagen. Hierna kiest u de betaalwijze en vult u uw naam en adresgegevens in. Nadat u het besteld proces afgerond heeft ontvangt u dezelfde dag nog een orderbevestiging van ons.

 • Wat is de levertijd?
  Bestellingen die vóór 12:00 gedaan worden verzenden wij dezelfde dag. Bestellingen na 12:00 zijn niet gegarandeerd dezelfde dag, die worden de volgende dag verzonden.

  Bestelling op een andere dag ontvangen? Neem contact met ons op en laat het ons weten. Wij verzenden de bestelling op uw voorkeursdag. 
 • Retouren of ruilen
  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. De hoogte van deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en omvang van het pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@simbadebimba.nl of het contactformulier.

 • Garantie
  Op al uw aankopen is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil zeggen dat de producten moeten voldoen aan uw redelijke verwachtingen. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen, en zoeken wij naar een passende oplossing.