Hondenvoerbak Voerbak Honden eten kleine en grote honden

Tips voor een geschikte voerbak kiezen

Eten begraven? Waar komt dat vandaan?
De betekenis komt van een wolfachtige overlevingsinstinct. Dit betekent dat er teveel voer is of dat hij op dit moment geen trek heeft en dat hij dit voor later wilt bewaren.

Simba begon ook zijn eten te begraven. Dit deed hij door met zijn neus zijn etensbak weg te duwen. Zijn voerbak stond op een gegeven moment overal en zijn graafritueel veroorzaakte ook water en voer naast zijn voerbak.


Hondenvoerbak
De Feeder van Lex & Max Oslo is voor ons een uitvinding geweest. Simba kan zijn voerbakken niet meer verschuiven, waardoor zijn graafrituelen verleden tijd zijn. Daarnaast is het ook stressreducerend en minder belastend voor zijn nek. Ook is het een aanrader voor honden die een operatie hebben ondergaan.

De Lex & Max variant is er in twee varianten en maten. De Lex & Max Industriële Feeder  en Oslo Feeder zijn er in twee verschillende maten. De maat ± 54x24x16cm inclusief de RVS bakken van Ø 17 cm zijn geschikt voor de kleinere hondenrassen. De maat ± 67x34x26cm inclusief de RVS bakken van Ø 24 cm zijn geschikt voor de grotere hondenrassen.

Hondenvoerbak

Verkrijgbaar in onze webshop.