Shiba inu Simba

Wie is Simba?

Simba is een Shiba Inu Reutje, geboren op 23 februari 2020. Nadat wij de musical de Lion King hadden gezien en Simba op ons pad kwam wisten wij zonder twijfel zijn naam: SIMBA! Onze nieuwe kleine leeuw 🦁

Simba is geen standaard hond. Zijn karakter maar ook uiterlijk lijkt op een mix van een kat, vos en hond. Hierdoor is hij extra speciaal en heeft een unieke uistraling. Op straat is dan ook regelmatig de vraag: ‘Is dat een vosje?’

Simba is een super intelligente en goedgemutste hond. Hij is altijd vrolijk, trouw karakter en een echte charmeur. Daarnaast is hij dol op knuffelen en is het een rustige hond.

Hij wilt altijd op een positieve manier aandacht van zowel bekende als onbekende. Sinds wij Simba hebben, hebben wij continue met onbekende mensen contact, een echte verbinder! De interactie tussen Simba en mensen is prachtig om te zien.

Naast dat hij lief is, is hij ook erg ondeugend en nieuwsgierig. Daarnaast kan Simba soms nogal selectief met luisteren zijn.
 
Hij kan ook goed graven in de tuin. Het lijkt soms ook net een konijn.

Waarom zijn jullie begonnen met een blog?
Wij krijgen via social media veel vragen over opvoeden, voeding, producten enz. Dit heeft ons aan het denken gezet. Wij willen graag onze kennis delen en hopen dat op deze manier te kunnen doen.