De koudere dagen komen er weer aan en dat betekent; ons huis nog gezelliger maken!

De koudere dagen komen er weer aan en dat betekent; ons huis nog gezelliger maken!

 

Via Fotocadeau kregen wij de kans om iets heel gaafs uit te zoeken voor ons huis. Wij hebben gekozen voor de fantastische wandcirkel. Een gezamenlijke foto van ons drieën. Dit maakt ons huisje sfeervoller en persoonlijker. 

Wandcirkel

De ronde wandcirkel hangt in de slaapkamer en is een speelse liefdevolle eyecatcher. Elke ochtend wanneer wij wakker worden, genieten we van dit uitzicht. Terug naar de basis en dankbaar voor ons samen zijn.

Een unieke wandcirkel van fotocadeau

Een herinnering verdiend een mooi plekje in huis? Of een afbeelding van een mooi landschap? Het kan allemaal!

Daarnaast kan je de wandcirkel op verschillende materiaal soorten bestellen. Je hebt keuze uit:

  • Forex
  • Karton
  • Aluminium
  • Behangsticker

Wij hebben gekozen voor Aluminium en zijn blij met onze keuze. Super scherp en geeft een mooie glans. Wist je dat de aluminium wandcirkel ook wind-, uv- en temperatuurbestendig is. Dus ook super gaaf voor in de tuin.

Daarnaast kan je zelf het formaat kiezen, dit kan variëren van diameter 20 cm tot de 140 cm. Wij hebben gekozen voor de 70 cm.

Onze mening

Fijne website om opzoek te gaan naar het gewenste product. Als je de afbeelding upload dan krijg je een weergave te zien, hoe het product er uiteindelijk uit gaat zien. Bij de afgeronde fase kan je eventueel gebruik maken van de extra functie; foto controleren.

Het pakketje werd als snel geleverd. Door het makkelijke ophangsysteem, die je er los bij kan bestellen, is het snel genieten geblazen van het prachtige product.

Fotocadeau

Naast de geweldige wandcirkels, kan je ook je huis gezelliger maken met een dierenfoto op een wandkleed

En hoe gaaf is het om een huisnummerbordje met dierenprint te bestellen. Op deze manier hoort jouw viervoeter er ook helemaal bij.